Soul Market

De Soul Market komt weer naar Helmond!

Op 2 juli komt de Soul Market komt weer naar de Cacaofabriek in Helmond om de zomer en Helmond nog leuker te maken! Met een gezellige market vol mooie, handgemaakte, originele en inspirerende producten, (streek)- producten, meestal aangeboden door de maker zelf, lekkere (bio) hapjes, drankjes, workshops en fijne live- muziek. En lekker dagje uit voor het hele gezin. Want ja, er is voor kinderen ook van alles te doen waardoor zij zich vermaken en ouders lekker onderuit kunnen zakken en relaxen.

De Soul Market is de FeelGood Market op reis met dezelfde mooie, aparte en lekkere producten, fijne live muziek en inspirerende workshops.

2 juli en 3 september 2017
Cacaofabriek, Cacaokade 1, 5705 LA Helmond

Tijden: 12:00- 18:00 uur.

De Soul Market gaat over alles wat goed is voor de Soul: ontmoeten van fijne mensen, mooie eerlijke producten, een goede sfeer, fijne muziek en veel inspiratie.  Een lekker dagje uit voor het hele gezin.
Je kunt er shoppen, workshops volgen, gemasseerd worden, gezondheidsadviezen krijgen, hapjes proeven, genieten van ( dans)acts, live- muziek en relaxen op het (zitzakken)terras.
En omdat we weten dat als de kinderen blij zijn hun ouders extra kunnen genieten, zijn er met name veel activiteiten voor kinderen. 🙂

Soul Market op facebook

Wil je een stand huren? Neem contact met ons op.

Om een bijzonder aanbod te creëren selecteert FeelGood Market haar deelnemers op originaliteit, creativiteit, schoonheid, inspiratie, eigenheid, ambachtelijkheid en duurzaamheid. Wij geven de voorkeur aan eigen ontwerp en creaties. Maar aparte, inspirerende producten zijn ook van de partij.

Permanente koppeling naar dit artikel: https://www.feelgoodmarket.nl/soul-market/